Billiga hotell London

Billiga hotell London:Att flyga till London är billigt och går fort, mellan Stockholm och London kostar det ofta bara några hundralappar och flygsträckan är bara två timmar. Även om du inte har betalat särskilt mycket för din flygbiljett till London så kan det också vara fint att ha lite koll på billiga hotell i London. Ju mer pengar du kan spara in på resa och hotell, desto mer pengar har du ju att spendera på shopping! Billiga hotell i London hittar du som regel genom att söka på internet. Det finns mängder av sidor som listar billiga hotell i London, så räkna med att lägga ner lite tid på själva letandet. 

Innan du börjar leta billiga hotell i London bör du ställa dig ett par frågor: vad är det jag vill ha nära till under min semester i London? Museum? Shopping? Golfbanor? Hur centralt i London vill du att ditt billiga hotell ska ligga? Ju mer du snävar in dig, desto lättare blir det att söka billiga hotell i London och desto kortare tid tar det. De flesta sajter som har sökmotorer för billiga hotell i London har utmärkta sökmotorer som gör att du kan få väldigt precisa sökresultat. 

 

Olika typer av billiga hotell i London
Det finns olika typer av billiga hotell i London. Vissa billiga hotell liknar nästan vandrarhem, medan andra fungerar som vanliga hotell, men med sämre standard. Bara för att man väljer att bo på ett billigt hotell i London innebär det dock inte att du bor dåligt. Om du bara är på semester i London kommer du dessutom troligtvis inte att vistas så mycket på själva hotellet, utan behöver det mera till att sova på. Billiga hotell betyder inte heller att du tvingas bo långt utanför London, många billiga hotell ligger i stort sett lika centralt i London som de lyxiga hotellen. 

 

Tonys House Hotell
Tonys House Hotell i London är till de mer billiga alternativen, men är ändå ett trevligt hotell mitt i hjärtat av London. Här finns både billiga hotell rum som har privat wc och dusch, men också ännu billigare alternativ med en något lägre standard. Förutom att detta hotell är billigt erbjuds dessutom gratis parkering, hårtork, strykjärn och adapters finns tillgängliga på alla hotell rummen, samt möjligheter att koka te och kaffe. På detta billiga hotell i London ingår dessutom frukost, vilket kan vara väldigt skönt! 

 

Hotellet Chelsea House Hotell
Ett lite dyrare hotell som fortfarande hör till de billiga alternativen i London är Chelsea House Hotell som är ett tvåstjärnigt hotell i Earl´s Court. Bor du på detta billiga hotell i London har du bara fem minuters gångväg till Chelsea och Fulham, två mycket populära stadsdelar i London. Då du sparar in mycket pengar på att bo på det här billiga hotellet i London, så har du mer pengar att lägga på alla de restauranger, clubbar, biografer och butiker som finns i området. Hotellet är nyrenoverat och alla hotell rummen har privata badrum, samt kylskåp och Tv. Bor du på billiga Chelsea House Hotell i London ingår det också frukost i priset. 

 

Hotell Hour Glass
Detta är ett klassiskt budget hotell i London. Bor du på detta billiga hotell har du dessutom förmånen att bo ovanför en pub, vilket gör att det är nära hem efter en blöt kväll. Hotell Hour Glass är trots att det är billigt London hotell mycket komfortabelt, även om du delar badrum med andra hotell gäster. Varje rum har Tv, frys och en liten kokplatta som gör att du kan dricka te och kaffe utan att lämna hotellet.