Boende

Just beställt en flygresa till London? Då är det också dags att titta efter vad det finns för boende i London. Visst går det att ordna boende direkt på plats i London, men allra skönast är ju att ordna det i förväg, så slipper du ytterligare en stressfaktor med din resa.

 

Kortfattat kan boende i London delas in i följande:
 

Övernattning hos släkting/vän

Hostel/bed and brekfast/vandrarhem

Lägenhet

Billigt hotell

Medeldyrt hotell

Lyxhotell

 

Vad du väljer för typ av boende i London handlar om plånbok, behov av bekvämlighet och hur lång tid du ska befinna dig i London. Om du bara ska vara i London över en långhelg kanske det duger fint med ett boende i form av en soffa hos någon du känner? Ju längre tid du ska vara i London, desto bättre boende kommer du förmodligen att vilja ha. 

 

Vart börjar jag söka?
Det bästa är att börja leta boende i London via internet. Här finns mängder av online guider som kan hjälpa dig hitta det boende i London som passar just dig. Det kan vara lite svårt att sålla i utbudet av sådana guider, men www.bokahotell.se, www.hotellweb.se och www.destinationlondon.se är tre svenskspråkiga och bra sajter för den som letar boende i London.

 

Billigt boende i London
Om du inte vill lägga ut så mycket pengar på boende i London kan som sagt en soffa duga bra, men inte alla känner ju någon som bor i London. Då är ett annat billigt boende alternativ ett hostel eller vandrarhem. Denna typ av boende i London behöver inte heller vara så obekvämt som många vill göra gällande, utan kan vara ett utmärkt alternativ för den som inte ska vara i London så länge. Faktum är att du kan få ett helt okej boende i London för en ganska rimlig peng! Om du vill gå upp lite i pris kan du också välja boende i London i form av uthyrningslägenheter, antingen via företag eller via privatpersoner. Visserligen är det bättre att välja ett sådant typ av längenhets boende från etablerade företag, men riktigt billigt kan du komma undan om du hyr från en London bo som lånar ut sin lägenhet för kortare perioder. Med boende i lägenhet i London kan du också spara in på restaurangbesöken, då du lagar mat hemma.

 

Medeldyrt boende
Hotellen i London kommer i alla möjliga prisklasser och boende standard och har du en del pengar att spendera på boende är det så klart ett bekvämare alternativ jämfört med tidigare nämnda. På hotell slipper du städning och får sängkläderna bytta varje dag, dessutom brukar frukost ingå i priset för boendet. På det viset får du mer tid över till shopping och turistmål under ditt besök i London. 

 

Lyxigt boende
Naturligtvis finns det massor av lyxhotell i huvudstaden London, har du råd är det bara att välja och vraka. Speciellt om du ska fira något i London kan det vara härligt att få unna sig ett riktigt exklusivt boende, där du blir mer bortskämd än du någonsin blivit förr. Det finns nästan inga gränser för vilka önskemål som kan bli uppfyllda på de mest lyxiga hotell i London. Du kan få boende i London där en egen butler, en egen chaufför eller varför inte en egen personal shopper ingår! Denna typ av boende kan vara så fantastiskt att du inte ens vill lämna hotellrummet för att se London… I tillägg kan du i ett sådant här lyxigt boende i London serveras maten direkt på rummet, vilket ger ytterligare en mindre anledning att lämna rummet. Men då måste du såklart ha pengarna att slösa på ett riktigt lyx boende under ditt besök i London!