Flyg London

Flyg London -  Känner du dig sugen på en liten weekend i London? Eller ska du åka till London i affärer? Oavsett anledning är London en fantastisk stad att besöka. Dessutom är det som regel billigt med flyg till London och resan tar bara ett par timmar från Stockholm. Det finns några saker du bör tänka på innan du bokar ditt flyg till London och nedan listar vi dessa:

 

  • Ju tidigare, desto billigare

Ju tidigare du är ute när du ska boka ditt flyg till London, desto mindre behöver du vanligtvis betala för din flyg resa. Detta gäller nästan alltid. Om du har möjlighet ska du alltså boka ditt flyg till London ett par månader innan avresan. Var inte rädd för att ta ett av de flyg bolag som räknas till lågprisflygbolag, då det handlar om en så pass kort resa som till London. Om du ska ha ett flyg till en destination längre bort en London kan det vara värt att betala lite extra för mer bekvämlighet, men ska du till London är det ju inte många timmar som du tillbringar på ditt flyg!


  • Flexibel – använd lågpriskalender 

Om du inte måste ha ett flyg till London på en bestämd tidpunkt är det absolut värt att ta en titt i de lågpriskalendrar som finns tillgängliga. Här behöver du inte välja en specifik dag som du vill ha ett flyg till London på, utan väljer helt enkelt vilken månad som du vill åka. Då får du upp en kalender över den valda månaden, där det billigaste flyget till London varje dag listas. På det viset kan du enkelt välja den dag som har det absolut bästa priset på en flyg biljett till London och sedan samma sak när det gäller hemresan från London. Många flyg bolag lockar med fantastiska priser på flyg till London, men när du väl ska leta upp fantasipriset så är det en krånglig process där du måste gå igenom dag för dag. Med en lågpriskalender slipper du detta. Flygbolag med flyg till London som erbjuder lågpriskalendrar är bland annat:
 

 -  SAS

 -  Skyways

 -  Norwegian

 
Men en del resebolag jobbar också med lågpriskalendrar på flyg till London, som till exempel Flygresor.se. 

  • Jämför olika flygbolag

Ett misstag som en del gör är att inte jämföra olika bolag med flyg till London, utan de tar bara första bästa flygbolag. Det är aldrig särskilt smart att göra på det viset när du ska ha ett flyg till London, då du kan vinna ett antal hundralappar genom att jämföra olika priser. Låt det ta några timmar framför datorn i jakten på ett billigt flyg till London, så har du sen mer pengar att lägga på nöjen när du väl är framme i den brittiska huvudstaden. Det behöver inte heller ta speciellt lång tid att hitta den billigaste flygbiljetten till London, bara du vet var och hur du ska söka. Tidigare nämnda lågpriskalender är så klart ett bra verktyg, men det är ju inte alla flygbolag som kan erbjuda en sådan. Gå därför in på de sidor som samlar olika flyg bolag som flyger till London och fyll i dina önskemål, luta dig tillbaka och låt sökmotorn göra jobbet. Det lönar sig nästan alltid att lägga ner lite tid i jakten på ett billigt flyg!