Hotell London

Hotell London: London är en fantastisk storstad som är väl värd att besöka både en och två gånger under livet. I London finns det mesta du kan önska dig, restauranger, shopping, sevärdheter, kändisar, underhållning och nattliv. Det är aldrig tråkigt i London! Om du ska besöka London kan det vara bra att boka hotell innan du lämnar Sverige. Att hitta hotell i London är inte svårt, men du får räkna med att lägga ner lite tid på att leta hotell i London för att få ett riktigt bra pris. Som vanligt är internet det allra bästa stället att leta på när du söker hotell i London, men det kan också vara värt att fråga runt bland vänner och bekanta om de har något tips på bra hotell i London.

196 Bishopsgate
Om du vill ha ett modernt hotell i London kan du välja 196 Bishopsgate. Hotellet ligger mitt i Londons finansdistrikt, nära tunnelbanestationen vid Liverpool Street och bara ungefär en och en halv km ifrån Themsen, Tate modern och Tower of London. Det här är ett lägenhets hotell i London med väldigt fashionabla och chica lägenheter fördelade över fem våningar. Om du bor på detta hotell i London har du tillgång till kabel TV, DVD spelare, pentry, internet och mycket mer. Det här hotellet lämpar sig därför utmärkt för dig som tänker stanna mer än en helg i London.

Ashburn Hotell
Är du intresserad av att hitta ett hotell i London med viktoriansk stil bör du genast boka rum på Ashburn Hotell i Kensington, bara 300 meter ifrån Gloucester Roads tunnelbanestation. Bor du på detta hotell i London har du The Royal Albert Hall, Hyde Park och Victoria & Albert museum inom en radie av 800 meter. Detta hotell i London kallas för ett boutiquehotell och är känt för att vara både intimt och mysigt. Runt om hotell Ashburn ligger en mängd av de mest lyxiga butikerna i London, så är du shoppingsugen på lyxvaror är detta et hotell för dig! Hotellrummen är inredda med ljusa färger och mörka trämöbler och har platt TV, aircondition, trådlöst internet och kylskåp, samt mycket annat. Om din engelska inte är den bästa är det god chans att du ändå kan kommunicera med hotellets personal, då de talar en mängd olika språk.

Baglioni Hotell
Ett annat lyx hotell i Kensington i London är det lite nyare Baglioni hotell. Bor du på detta hotell har du en kunglig park alldeles i anknytning. Hotellet hör till den exklusiva hotell kedjan Baglioni och har alltså inte bara hotell i London utan också i Italien och Frankrike. På detta hotell i London kan du välja mellan 68 olika rum och 50 stycken sviter, många har dessutom öppen spis att mysa framför. Precis som runt Ashburn Hotell har du en mängd lyxiga butiker precis runt hörnet om shoppingandan skulle falla på under besöket i London. Vill du riktigt skämma bort dig under din London vistelse kan du också anställa en privat butler och privata chaufförer som kör dig vart du vill i London.

Gainsborough Hotell
Är du istället ute efter mer lantlig charm under ditt London besök, är Gainsborough Hotell ett ypperligt alternativ. Också detta hotell ligger i Kensington i London och du har nära till Londons alla museer. Naturhistoriska museet i London ligger bara 200 meter bort och Viktoria och Albert museum 400 meter därifrån. Dessutom är Harrods varuhus placerat bara strax under en kilometer från detta London hotell, vilket gör att du både kan njuta lantlig miljö och storstadsshopping under ditt besök i London. Gästerna på Gainsborough Hotell i London erbjuds också rabatt på ett närliggande gym om lusten att träna blir för stor under London semestern.