Lyxhotell

Är du på väg till London? Lust att skämma bort dig själv lite extra? Då är det läge för att boka ett riktigt lyxhotell och sådana finns det gott om i London. Men räkna med att få betala en del för den lyxiga servicen.

Royal Lancaster
Royal Lancaster är ett lyxhotell beläget ungefär 5 kilometer ifrån de centrala delarna av London. Detta lyxhotell består av 18 våningar och ligger nära både Paddingtons tågstation, Hyde Park och Kensington Gardens. Väljer du detta lyxhotell i London har du också nära till exklusiv shopping, då butikerna på Knightsbridge ligger under 2 kilometer därifrån. Dessutom ligger Kensington Palace och the Royal Albert hall alldeles bredvid lyxhotellet. Här bor du alltså kring några av Londons absoluta sevärdheter! Detta lyxhotell i London blandar europeisk och asiatisk inredning med orientaliska, tunga mattor. Receptionen på detta lyxhotell har öppet 24 timmar om dygnet och kan erbjuda säkerhetsboxar och room service dygnet runt.

Om du blir hungrig under din vistelse på detta lyxhotell i London äter du lämpligen på hotellets egna lyxrestaurang, Nipa. Här serveras underbar thailändsk mat. Men eftersom du befinner dig i London kanske du också är sugen på att äta brittisk mat? Då har detta lyxhotell lösningen, nämligen restaurangen Island, där du också kan blicka ut över Hyde Park. På detta lyxhotell i London finns också en loungebar med kristallkronor, som serverar frukost, afternoon tea och cocktails.

Många som reser till London och bor på lyxhotell är också affärsmän, i behov av snabb internetuppkoppling, vilket hotellet därför sett till att ordna. På detta lyxhotell i London finns också möjlighet att hålla konferenser i någon av de konferensrum topputrustade med modern teknik.

Rembrandt lyxhotell London
Vill du bo på ett mer familjevänligt lyxhotell under din vistelse i London rekommenderas Rembrandt lyxhotell som ligger runt 5 kilometer ifrån Londons centrumkärna, nämligen i Chelsea Knightsbridge. Bor du på detta lyxhotell i London har du nära till flera olika museer, som London Science Museum, naturhistoriska och vetenskaps museet och Victoria & Albert museum i London. För att ta sig till Albert Memorial från detta lyxhotell behöver du dessutom bara gå 800 meter.

På Rembrandt Lyxhotell i London kan du få barnpassning så att du själv får lite lugn och ro. Det finns dessutom bastu, bankettmöjligheter, spa och en inomhus pool att tillgå på detta lyxhotell. Själva lyxhotellet består av 195 rum, fördelade på sex våningar, inredda med en varm, engelsk dekor. Alla rum på Rembrandt lyxhotell i London har satellit-tv, minibar, hårtorkar och snabb internetuppkoppling. Rembrandt lyxhotell i London kan också erbjuda en egen restaurang som serverar traditionell engelsk mat. Blir du träningssugen under din vistelse på Rembrandt lyxhotell i London finns också möjlighet att träna i deras fitness-center, eller varför inte ta en simtur i poolen?


Commodore lyxhotell London
Vill du bo på ett lyxhotell med anor från 1860 bör du välja Commodore lyxhotell, beläget i Bayswater Paddington i London. Här bor du lyxigt i viktoriansk interiör och i närheten av de mest populära turistmålen i London. Commodore lyxhotell ligger nämligen bland annat nära Hyde Park och bara en kilometer ifrån Portobello Marknad. På Commodore lyxhotell finns viktorianska antikviteter att beskåda runt hela hotellet. Té serveras i lobby loungen varje dag, kontinental frukost finns att tillgå och lyxhotellets restaurang Lancaster Gate Restaurant serverar både engelsk och medelhavsinspirerad mat, däribland Tapas. Vill du ta en drink under din vistelse på Commodore lyxhotell i London sätter du dig i The Red bar och njuter av skinnsoffor och väggar täckta av historiska svartvita scener från London.

Som synes finns en hel del lyxhotell att välja mellan i London. Bästa stället att börja leta på är som vanligt internet och en sida som rekommenderas är www.hotels.se. Trevlig resa!