Vandrarhem

Ett av de absolut billigaste sätten att bo i London är att välja ett vandrarhem. Många har en fördomsfull uppfattning om att vandrarhem i London betyder ofräscht, brist på bekvämlighet och dålig service, men så behöver det inte vara! Nuförtiden finns det många bra och trevliga vandrarhem i London, fullgoda för en weekendresa. Ska du vistas en längre stund i London kan det dock vara skönt att skippa vandrarhemmet och istället bo på hotell, men för en långhelg duger de oftast fint.


Att tänka på vid boende på vandrarhem i London:

Ofta får du betala extra för lakanen, inte mycket dock.

Det brukar finnas matlagningsmöjligheter och ofta en vattenkokare på varje rum.

Du måste själv städa ditt rum efter avresa från vandrarhemmet.

Ofta brukar det finnas en regel om tystnad efter en viss tid på kvällen.

 

The Generator vandrarhem i London
The Generator ligger på Russel Square, strax bredvid det berömda nattlivet på Covent Garden i London. På Generator vandrarhem bor du alltså om du är en partypingla eller festprisse, för här har du nära till några av de häftigaste klubbarna i London. Rummen på Generator vandrarhem finns som enkel, dubbel eller multibädd, men också som sovsalar med våningssängar. För att få bo på Generator vandrarhem i London måste du ha fyllt 18 år och kunna uppvisa legitimation vid incheckningen. Baren på Generator vandrarhem i London är öppen till 2 på natten och mellan 18.00 och 21.00 är det happy hour i baren.

 

Ashlee House vandrarhem i London
Vill du inte fokusera på festande i London kan det vara bättre att välja ett vandrarhem som Ashlee House i centrala London. Vandrarhemmet är trots sin prisvänlighet väldigt modernt och mysigt. På Ashlee House vandrarhem i London bor du i sovsalar på mellan 8 och 16 bäddar och slappar i fina lounger. Alldeles nära vandrarhemmet ligger British museum, Bloomsbury Camden Market och Picadilly circus. På Ashlee House vandrarhem i London bor du alltså modernt och mitt i smeten, utan att det för den skull blir dyrt.

 

Smart Hyde Park Inn vandrarhem i London
Hyde Park vandrarhem har haft backpackern i tanken när de utformade sitt vandrarhem. Här får du ett smart, modernt och praktiskt boende mitt i centrala London, till ett mycket rimligt pris. Receptionen på Hyde Park vandrarhem i London är öppen dygnet runt och här finns förvaringsboxar att hyra. Du kan dessutom växla valuta i receptionen, lakan ingår, du har fri tillgång till varmt vatten hela dygnet och möjlighet att tvätta dina kläder. På Hyde Park vandrarhem i London finns verkligen allt! Som kuriosa ligger dessutom Smart Hyde Park inn vandrarhem i en av Londons vackraste byggnader. Runt vandrarhemmet finns gott om restauranger, affärer och det är nära till många av Londons mest berömda sevärdheter. 

 

Yha London Thameside vandrarhem
Detta vandrarhem i London passar perfekt för den som är på upptäcktsfärd. Här har du nära till Towern, London Dungeon och Tower Bridge, och nära vandrarhemmet finns två t-banestationer att välja mellan som snabbt tar dig in till Londons stadskärna. Yha London vandrarhem ger också gratis internetuppkoppling och Sky tv så att du kan hålla koll på nyheterna. På Yha London vandrarhem gäller dock regler om att barn under 14 inte får sova i sovsalar och att barn under 16 måste ha målsman eller förälder med sig. 

 

Innan du bokar
Se till att jämföra priserna på olika vandrarhem i London innan du slår till. Ett bra tips är också att se vad tidigare gäster säger om det vandrarhem i London som du är intresserad av, det kan se nog så bra ut utan att det faktiskt är det. På www.hostelsclub.com hittar du utmärkt information om vandrarhem i London, tillsammans med användarbetyg.